Str. Vasile Lascar 5-7, sector 2, Bucuresti
Luni - Vineri 9:00 - 18:00
slide1

GRAFICA SI DESIGN

Creativitatea este punctul nostru forte, iar ideile echipei noastre de specialisti sunt pertinente si obiective. Fireste, nu esti obligat sa le accepti, insa daca apelezi la noi ar trebui sa te astepti la ce este mai bun in acest domeniu. Cunoastem tendintele pietei si incercam sa ii facem si pe clientii nostri “partasi” la cunostintele noastre. Nu suntem egoisti ci impartasim cu tine toate ideile care ne trec prin cap.

tipar-offset-1

TIPAR OFFSET

Tiparul offset reprezinta modalitatea de printare cu ajutorul presei offset care foloseste pentru imprimare conlucrarea dintre cele 4 culori de baza: cyan, magenta, yellow si black de unde si denumirea de format CMYK sau notiunea de policromie. Transferul culorilor se realizeaza cu ajutorul unui cilindru direct pe hartie, hartie ce poate fi lucioasa sau mata, si poate avea o greutate variabila, cuprinsa intre 80 si 400 grame. Tiparul offset reprezinta o modalitate de printare avantajoasa, fiind cunoscuta pentru multa vreme ca fiind singura modalitate de printare color a formatelor dn hartie.

tipar-digital

TIPAR DIGITAL

La mare concurenta cu tiparul offset, tiparul digital este si el un procedeu arhicunoscut de catre cunoscatorii metodelor de printare. Tehnologia folosita pentru printare este cea pe baza de laser sau pe baza de jet de cerneala. Imaginea printata este una digitala, ce poate fi transpusa pe medii de print din cele mai diverse si pe formate foarte mari. Se pastreaza insa ca material de baza hartia in toate formele ei, tiparul digital fiind oarecum o varianta mult imbunatatita a tiparului offset. Printul digital este avantajos in cazul tirajelor mici, spre deosebire de tiparul offset care are ca punct forte numarul mare de copii.

print-uv

PRINT UV

Printarea UV pe suport rigid este acea modalitate de imprimare pe substraturi lipsite de flexibilitate, pe materiale care sunt destul de greu de pozitionat sau mutat, folosindu-se pentru imprimare cernelurile extrem de stabile din punct de vedere UV. Dintre aplicatiile practice pe care le putem nominaliza in acest proces de imprimare gasim printul pe sticla, pe elemente din PVC sau chiar pe cele din lemn, de tip pal melaminat. Utilizarea cernelurilor stabile la raze ultraviolete fac ca produsele rezultate sa poata fi folosite fara probleme chiar si in cazul expunerii directe la soare pentru perioade lungi de timp, sau pentru folosirea in mediu exterior.

sisteme-de-expunere

SISTEME DE EXPUNERE

Sistemele de expunere fac referire la modul de transmitere a informatiei cu ajutorul unor unelte cu un puternic caracter vizual. De cele mai multe ori intalnim aceste metode de promovare in cadrul prezentarilor pentru diverse companii sau a unor game de produse, a seminariilor sau a intalnirilor cu standuri, acolo unde informatia este transpusa succint pe diverse materiale, la o dimensiune suficient de mare astfel incat aceasta sa fie cat se poate de vizibila. Aceste sisteme de expunere au la baza printarea imaginilor pe substraturi plastice si in anumite cazuri chiar metalice, imagini vizibile tuturor.

print-indoor

PRINT INDOOR

Referirea la print indoor se face atunci cand avem in vedere imaginile printate pe diverse materiale, de la banalul si arhicunoscutul autocolant si continuand cu hartia, backlit, mesh, canvas sau PVC. Notiunea de print indoor se refera la multitudinea de imagini pe care le putem insera in interiorul unui anumit spatiu prin folosirea acestui procedeu de printare. Poate ca unii dintre noi alegem sa avem mai aproape anumite lucruri care ne-au impresionat, in vreme ce pentru altii este foarte important felul in care va arata casa in final, coloritul, designul si forma.